Voor het Voetlicht

Voor het Voetlicht

Voorstelling De Vrouw Die Danst

Het Huis van Waalwijk is een van de locaties tijdens het Waalwijkse culturele festival Voor Het Voetlicht op zaterdag 26 oktober. Van 19.00 tot circa 22.30 uur zijn er optredens en voorstellingen. Daarna is er een afterparty met live-muziek. Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 10 euro op de site van Winterdijk30b.

 

In het Huis van Waalwijk is om 18.30, 19.00, 20.00 en 20.30 uur de voorstelling De Vrouw Die Danst te zien. In deze korte voorstelling in de oude raadzaal vormen thema’s als oorlog, vrijheid en angst het uitgangspunt. De voorstelling wordt gespeeld door cursisten van Kunstencentrum Waalwijk onder leiding van regisseur Narhea Goossens.

 

Narhea Goossens (1985) studeerde juli 2012 af aan de Academie voor Drama te Tilburg. Sindsdien is zij werkzaam als freelance theatermaker, trainingsacteur en docent voor o.a. gezelschappen/ scholen en instanties als: United-C, Kunstencentrum Waalwijk en het Van Abbemuseum. Daarnaast maakt zij voorstellingen in samenwerking met de Stichting Sally en Molly, waar ze ook de rol van zakelijk leider vervult.