Gespreksstof met Anne van den Heuvel

Gespreksstof met Anne van den Heuvel

In het kader van de tentoonstelling Textiel & Leer NU in het Huis van Waalwijk (30 augustus t/m 26 september) kunt u tijdens Open Ateliers 0416 op 19 en 20 september samen met textielkunstenares Anne van den Heuvel meewerken aan het project Gespreksstof.

 

Anne van den Heuvel: “Met een team van vrijwillige artisans ben ik sinds eind 2015 bezig met het maken van 26 (meer dan levensgrote) muzen in 26 verschillende textieltechnieken. Het realiseren van 1 werk kost jaren. In het Huis van Waalwijk is een selectie van mijn GESPREKSSTOF projecten te zien. Onder begeleiding van een van de artisans kunnen bezoekers op 19 en 20 september meewerken aan een van de muzen.  Steekje voor steekje, knoopje voor knoopje met engelengeduld, liefde en plezier werken wij elke donderdag in mijn atelier aan het ontstaan van deze werken. Tijdens exposities werken wij op locatie. Dit keer dus in Waalwijk.”

 

Meewerken is helemaal gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. In verband met de coronamaatregelen is er wel een beperkte capaciteit.